Verlichte visuals in textielframes, LED verlichting

Naast de standaard uitvoeringen bieden wij ook het EasyFix textielframe aan met LED verlichting. Nog meer attentiewaarde met een perfect verlichte visual, opvallend aan de muur, maar ook staand verkrijgbaar voor bijvoorbeeld retailacties, presentaties, beurzen of exposities. En met maar liefst 50% minder elektriciteitsverbruik door gebruik van duurzame LED verlichting.

Eenvoudig in gebruik

Dit plug-in systeem is snel en eenvoudig in elkaar te zetten, maar desgewenst ook door TVE te laten monteren.

Textielframes met LED verlichting zijn bij uitstek geschikt in de retail om uw formulestyling en merkpresentatie compleet te maken. Promotie in de winkel is essentieel om de juiste boodschap over te brengen en sfeerbeleving te creëren.

Ook als wanddecoratie in bijvoorbeeld uw showroom, kantoor of wachtkamer kan een LED frame zorgen voor extra attentiewaarde. Maar ook voor hotels en wellnesscentra is het EasyFix frame een unieke uitkomst om de juiste sfeer te creëren met deze wallprints.

De mogelijkheid een visual te combineren met geluid kan uw klanten op hun gemak stellen, de sfeer beinvloeden en niet te vergeten de speakers zijn niet te zien door het design van uw visual!

Interesse in onze EasyFix modellen? Neem dan contact op of download onze brochure.

Profiel: LED (dikte 100mm)

Bekijk ook onze andere modellen:

 

Deel deze pagina