Akoestische EasyFix textielframes, geluidsdempend of visuals met geluid!

Met akoestische EasyFix textielframes is het mogelijk om op eenvoudige wijze geluidsreductie te creëren in bijvoorbeeld kantoorruimtes, showrooms, musea enz. Deze akoestische wandpanelen zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar, maar ook als muurapplicatie of als wand. Daarnaast is er het EasyFix textielframe, geluid en design gecombineerd. Het frame verbergt de speakers en heeft een draadloos audio transfer.

De combinaties met het EasyFixframe, voor geluidsreductie of juist met geluid, zijn designtechnisch optimaal.

Reduceer het omgevingsgeluid door een intelligente foam

De frames worden voorzien van een geluidsdempend foam wat exact in het frame past. Evenals met de andere EasyFix textielframes is ook bij deze variant het doek snel en eenvoudig te verwisselen.

Geluid en design gecombineerd

Het geluidsvisual kan aan de muur gemonteerd worden aan het plafond, muur of op zichzelf staand. De speaker is in het aluminium frame gemonteerd en er zijn geen audio kabels nodig door het draadloos systeem. U kunt kiezen uit een mono- of stereoversie. Het hoge resolutie geprint textiel maakt het geheel tot een optimaal design voor bijvoorbeeld interieur, kantoor, wachtkamers en hotels.  

 

 

 

Deel deze pagina